Νέα Υπηρεσία !!! Περιγράψτε μας το δερματικό ή άλλο πρόβλημα σας και πάρτε συμβουλές - κατευθύνσεις από το φαρμακοποιό μας

Free shipping Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 49€
έως 4 κιλά
Call us Now Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε
215-215-1808

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολή παραγγελιών άνω των 49,00€ είναι δωρεάν για παραγγελίες με βάρος έως των 4kg.


Εντός Ελλάδος:

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας Ηλεκτρονικά, Τηλεφωνικά (215-215-1808) ,ζητώντας μας να σας καλέσουμε μέσω της φόρμας "Αγορά με ένα κλικ" ή και με αποστολή mail στο info@healthzone.gr.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες μέχρι 20.00€ τα μεταφορικά είναι 3€/αποστολή,από 20.00- 49,00€ είναι 2€/αποστολή. Για παραγγελίες άνω των 49,00€ είναι δωρεάν.Για παραγγελίες μεγαλύτερες σε βάρος των 4kg υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ACS courier και η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

Η αποστολή προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται:

  • Στο χώρο σας, με ACS και επιπλέον χρέωση,
  • Με παραλαβή από το πλησιέστερο κατάστημα ACS χωρίς επιπλέον χρέωση,
  • Με τα ΕΛΤΑ στο χώρο σας αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα της πληρωμής με αντικαταβολή.

Εκτός Ελλάδος:

Τα έξοδα αποστολής ακολουθούν τον τιμοκατάλογο αποστολών του Ελληνικού ταχυδρομείο και αποστέλλονται με ΕΛΤΑ ,αν δεν υπάρχει συνεννόηση με τον πελάτη για χρήση από αυτόν υπηρεσία μεταφορών / ταχυμεταφορών. Οι αποστολές εξωτερικού δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή σαν τρόπο εξόφλησης .

γενικές πληροφορίες

Σε προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ή υπάρχει έλλειψη στην αγορά θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από συνεργάτη μας για τον υπολογιζόμενο χρόνο παράδοσης και για τη φύση της καθυστέρησης (π.χ. πρόβλημα στην παραγωγή, ανάκληση παρτίδας, ληξιπρόθεσμα, ελλειπτικά κ.α.) Για ογκώδη αντικείμενα (π.χ. βαδιστικά βοηθήματα, καροτσάκια κ.α.) η αποστολή τους γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος αποστολής διαφοροποιείται και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες (επιπλέον ποσό κόστους αποστολής, χρόνος και τόπος παράδοσης)Επίσης, στις περιπτώσεις αυτές δεν μπορεί να γίνει δεκτή πληρωμή με αντικαταβολή και το συνολικό ποσό της παραγγελίας θα πρέπει να κατατίθεται σε κάποιο από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας (βλ. παρακάτω).